В момента в Костенец тече безпрецедентна по размери акция. Взимаме всички

...
В момента в Костенец тече безпрецедентна по размери акция. Взимаме всички
Коментари Харесай

Главният секретар на МВР: В Костенец тече безпрецедентна по размери акция

„ В момента в Костенец тече невиждана по размери акция. Взимаме всички нужни ограничения ”. Това разгласи основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов по време на брифинг на Министерство на вътрешните работи.  

По думите му в няколко периметъра се правят инспекции и те са блокирани.

„ Специализираните елементи правят инспекция на всяка една сграда. Не са подготвени експертизите, които изрично да ни потвърдят, че причинителят е един й същ, само че главната версия е такава ”, каза още Ивайло Иванов. Той разяснява и случая с второто ликвидиране в града. „ Сигурни сме, че убийството е станало вечерта на 14 май. То е осъществено с гладкоцевно оръжие. Няма данни за влизане с щурм в помещението, където е открит убития. Не е ясно какъв брой време килърът е обитавал в дома на Валентин Петров ”, каза още Ивайло Иванов.

Той добави, че за хората, които считат, че са застрашени, е обезпечена непрекъсната защита. „ Нямаме доказателства,че има описи с евентуални жертви. Ако има подобен лист, той е в евентуалния обвинен. Не сме намирали сходна информация. Това са клюки, само че сме длъжни да вземем всички ограничения за сигурност ”, поясни  Ивайло Иванов. По думите му в четвъртък вечерта жена е подала сигнал, че обвиненият е видян в Сандански, който обаче е бил подправен. „ Зачестиха сигналите от жители. Реагираме на всеки от тях, до момента в който не се убедим в истинността му ”, заяви Ивайло Иванов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР